Trestjerner

Trestjerner

fra OTHERS AS

Kr 69,-

Farge:
Størrelse:

NYHET! Disse vakre stjernene er håndlaget i tre og kommer fra vårt snekkerverksted i Bangladesh. De er laget i det lokale treslaget Gamari, et bærekraftig treverk som vokser vilt, krever lite vann i vekstperioden og kan plantes i hagen for å bli til en ekstra inntekt for en familie ved hogst.

Det er hovedsnekkeren vår Anath som står for designet og stjernene er karvet og pusset ut for hånd. Stjernene bringer håp og en rettferdig lønn som skaper nye muligheter for snekkerne på verkstedet i Jessore i Bangladesh.
Frelsesarmeen/Others

Gjennom samarbeid med Frelsesarmeen og deres prosjekt Others, så har vi gleden av å tilby flere produkter innenfor etisk handel.


Others-konseptet handler om å gi inntektsmuligheter for mennesker som ellers ville stått bakerst i køen til arbeidsmarkedet. Others sysselsetter over 980 produsenter i Bangladesh og Kenya. Alle produsenter er rekruttert gjennom Frelsesarmeens lokale sosiale arbeid - det være seg prosjekter for økonomisk utvikling i slumområder, arbeid med kvinnegrupper på landsbygda, eller prosjekter for rehabilitering av prostituerte kvinner og ofre for menneskehandel.


Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.