DUO pute grønn/lys grå

DUO pute grønn/lys grå

fra VARIG DESIGN

Kr 1183,-

Nydelig pute i høy kvalitet. DUO er en serie puter som karakteriseres av at de er tofarget. Tekstiler som er brukt puten er Hallingdal Ullstoff produsert på Gudbrandsdalens uldvarefabrikk i Norge. Norsk ull og norsk produksjon. Putene er også sydd i Norge. Størrelse: 50x50 cm. Illegg i putene er kvalitetsputer med andefjær, noe som gir putene god kvalitet fra innerst til ytterst. Formen kan lett bankes opp, og putene holder seg fine.

Varig Design

Varig design designer blant mange produkter puter av høy kvalitet. DUO er en serie puter som karakteriseres av at de er tofarget.

Tekstiler som er brukt er Hallingdal Ullstoff produsert på Gudbrandsdalens uldvarefabrikk i Norge. Vi bruker norsk ull og norsk produksjon. Puter er også sydd i norge.

Hallingdal ble lansert i 1965 som et samarbeid mellom Nanna Ditzel, Gudbrandsdalens Uldvarefabrik og Halling-Kock Design Center. Det klassiske designet passer ethvert miljø, og har vært en favoritt hos designere og arkitekter i et halvt århundre. Et ekte designikon! Tekstilen har svært høy slitestyrke og kan brukes både i private og offentlige miljø.

  Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.