CHAMPAGNEBOBLER Pledd
    7045848022152 7045848022183 7045848022213

CHAMPAGNEBOBLER Pledd

fra RØROS-TWEED AS

Kr 1649,-

Størrelse:

Pleddene fra Røros Tweed er et helnorsk kvalitetsprodukt laget i 100 prosent norsk ull. Str. 135x200 cm.

Norsk ull, 100% norsk produksjon og tett samarbeid med noen av Skandinavias ledende designere og tekstilkunstnere, har gjort pleddene fra Røros Tweed til et av de mest velrennomerte helnorske kvalitetsprodukter. Rørospledd er et begrep, og et godt pledd kan vare hele livet – den perfekte julegaven som både varmer og varer.


Visste du at produkter fra Røros Tweed ble gitt som gaver allerede på 1700-tallet? En skikkelig julegaveklassiker med andre ord.

 


Detaljer for CHAMPAGNEBOBLER Pledd


Røros Tweed

Pledd fra Røros Tweed på nett hos Norsk Flid!

Norsk ull, 100% norsk produksjon og tett samarbeid med Skandinavias ledende designere og tekstilkunstnere har gjort pledd fra Røros Tweed til et av de mest velrenommerte helnorske kvalitetsprodukter. Et godt utvalg pledd  fra Røros Tweed er tilgjengelig i nettbutikken, besøk våre butikker for et enda bredere utvalg.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.