Kjøkkenhåndkle gul

Kjøkkenhåndkle gul

fra OTHERS AS

Kr 149,-

Farge: Gul
Størrelse:

Håndvevde kjøkkenhåndkler fra Others' vevestue i Bangladesh. Håndklene er vevet for hånd i 100 % bomull og kommer med praktisk hempe til oppheng. Selges i 2pk og kommer i 3 ulike farger: blå, rød og gul. Kjøkkenhåndklene måler 60x 40 cm. Vi anbefaler maskinvask på 60 grader eller lavere.

Frelsesarmeen/Others

Gjennom samarbeid med Frelsesarmeen og deres prosjekt Others, så har vi gleden av å tilby flere produkter innenfor etisk handel.

Dette konseptet handler om å gi inntektsmuligheter for mennesker som ellers ville stått bakerst i køen til arbeidsmarkedet. Others-konseptet sysselsetter over 1500 produsenter i Bangladesh, Kenya og Pakistan. Alle produsenter er rekruttert gjennom Frelsesarmeens lokale sosiale arbeid - det være seg prosjekter for økonomisk utvikling i slumområder, arbeid med kvinnegrupper på landsbygda, eller prosjekter for rehabilitering av prostituerte kvinner og ofre for menneskehandel. Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.