Kaffefilter i 100% lin

Kaffefilter i 100% lin

fra VÄXBO LIN AB

Kr 149,-

Farge:
Størrelse:

Med dette miljømerkede flegangsfilter i 100% lin sparer du både miljøet og økonomien. Du anvender det som et vanlig kaffefilter i din kaffetrakter, bare om og om igjen. Når kaffen er klar lar du filteret tørke på sin plass i trakteren.

Når det er tørt så tømmer du filteret i komposten, skyller av og henger på tørk til neste brygging. Når filteret etterhvert har gjort sitt så kan du med fordel kaste det i komposten. Det er en fordel å ha to filter.

Kr. 149,- pr stk. 


Tips til vedlikehold:

Kok filteret før du tar det i bruk først gang. Deretter etter behov for å løsne kafferester og fett. Det går også bra å vaske det på 60 grader.

Vi har oppdaget at ulike typer kaffe inneholder ulike mengder olje og dermed påvirker kaffefilteret på ulikt vis. Dette gjør også at det ikke alltid holder å koke filteret uten vaskemiddel som ble anbefalt tidligere. For å unngå at kaffefilteret tettes anbefales det derfor at man en eller to ganger i uken vasker eller koker kaffefilteret med vaskemiddel for å få bort oljen etter kaffen. Et gammelt kjerringråd er også å legge filteret i natron og eddik over natten ved behov.

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.