Ildhane

Ildhane

fra NEDRE FOSS COLLECTIO

Kr 800,-

Lysestaken Ildhane er det første produktet designet av Nedre Foss. Det norske designstudioet Nedre Foss har her laget en unik lysestake av sort støpejern. Lysestakens særegne form er inspirert av hanen – med sin flotte hale og rake holdning.

Det solide jernmaterialet GGG50 gjør at denne lysestaken kan brukes år etter år, uten at utseende eller kvalitet forringes. Jernet er pulverlakkert, noe som gir det en lekker finish.

Ildhanen tar seg like bra ut på en kommode som på stuebordet. Lysestakens minimalistiske og samtidig unike design, gjør at den passer fint inn både i moderne og klassiske settinger. Dette er en lysestake med identitet!
Nedre Foss collection

Dette er noe du kan bruke i hundre år minst! Slik tenker Anderssen &Voll. Designerne som står bak merkevaren Nedre Foss og 100-årsproduktene.

God bærekraftig handel!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.