Gryteunderlag i tre
7072698616170 7072698616187 7072698616194 7072698616200 7072698616217

Gryteunderlag i tre

fra ALVA FORM AS

Kr 250,-

Dekorativ Gryteunderlag som beskytter bordflaten mot varme. Gryteunderlagene har en grå-brun farge, og er laget av 6mm krysslaminert bjørk, av beste kvalitet, som er oljet og fargebehandlet.

Rengjøring: Fuktig klut.
Størrelse: 17 cm i diameter.
Design: Sissel Horndal / Alva form
Produsert i Norge, på Alva

Forklaring til noen av gryteunderlagene:

Sáráhkká – Gudinnen som skaper

De var tre søstre. Sáráhkká, Uksáhkká og Juoksáhkká. Alle hadde viktige oppgaver og stor innflytelse på menneskenes liv. Men Sáráhkká var den kjæreste og næreste av alle guder og gudinner. Hun ble æret av alle, både kvinner og menn. Hennes plass var ved árran, ildstedet. Her ofret man daglig til henne, ved å slå en skvett av det man drakk i bålet. Sáráhkká hjalp alle liv inn i verden, både mennesker og dyr.

Gryteunderlag Kvite

Kveita har en høy stjerne i nord. Opp gjennom tida har den vært for en magisk og hellig fisk å regne, og måtte aldri nevnes med sitt rette navn. Beina måtte ikke brytes i stykker, de skulle brennes eller graves ned. Og den fiskeren som ikke hadde fått julekveita i hus før jul, han måtte sitte på naust-taket julenatta

Gryteunderlag Kaffekjele

De som eier en kaffekjele, eier noe som har fått være med på mye.
Dager i alle farger og lengder.
Pust i bakken.
Minner man deler med andre.

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.