Bærekraftig Kopp orange

Bærekraftig Kopp orange

fra INGRID KRISTINE LUND

Kr 395,-

BÆREkraftig er en hånddreid kopp uten hank med tilhørende silikonlokk fra ingridk. Koppen er laget i steingods, er god å drikke av både med og uten lokk, og den er designet for å passe de fleste koppholdere i bil. Koppen har en dekor av et skjell plukket på stranden her i Åsgårdstrand. Det er blank glasur innvendig og matt glasur utvendig.

Dette blir lett din nye følgesvenn på vei til jobben, i hagen, på rusletur i nabolaget eller i bilen på vei til hytta. Lokket bidrar til å holde drikken oppi koppen selvom du er på farta. En bonus for deg som kjøper BÆREkraftig er at mange kafeer gir deg rabatt om du har med din egen kopp til drikken. Sammen kan vi bidra til å minke mengdene engangskopper som er i omløp.

BÆREkraftig ble vist frem for første gang på Oslo Design Fair August 2018 i fargene "Grønn" og "Korall". I 2019 kom også fargen "Beige" til i flokken.
ingridk keramikk

Håndlaget, kortreist og bærekraftig håndverk - en del av dine hverdagsminner. Ting du trenger og vil bruke med glede hver dag, år etter år.

God bærekraftig handel med keramikk fra Ingrid K! 

Vedlikehold av keramikk
Håndter de håndlagde produktene med varsomhet. Keramikken tåler daglig bruk og kan godt vaskes i oppvaskmaskin. Sørg for å unngå kraftig slag mot godset for å unngå sprekker eller avskalling. Produktet er håndlaget og farge og dekor vil variere noe fra produkt til produkt.

 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.