ECO Tova barn

ECO Tova barn

fra TOVA

Kr 499,-

Farge:

Et rent naturprodukt fremstilt av rene naturmaterialer. Godt for naturen - godt for deg! Tøffelen er håndtovet av 100 % ufarget merinoull. Sålen er laget av vegetabilsk garvet skinn fra storfe. Det er kun brukt naturlige oljer i bearbeiding av skinnet. Den semskede sålen gir naturlig antiskli. Splitt i siden gjør tøffelen enkel å ta på, samtidig som den sitter godt på foten.

Tova

Tøfler fra Tova på nett fra Norsk Flid!

Historien om TOVA begynte i 2002 da familien bestående av mamma, pappa og to (etterhvert tre) barn flyttet til Mongolia. Her fikk de være med på et Norad-støttet bistandsarbeid, hvor mennesker fikk opplæring i toving av ullprodukter. Den originale Haus tøffelen og andre tøfler forhandles i Norsk Flid sine butikker og i nettbutikken.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.