ECO Min første tøffel (med hjerte)

ECO Min første tøffel (med hjerte)

fra TOVA

Kr 500,-

Et rent naturprodukt fremstilt av rene naturmaterialer. Stimulerer og beskytter barnefoten. Tøffelen er håndtovet av 100 % ufarget merinoull. Ullens isolerende og pustende egenskaper holder barnets fot tørr og varm. Sålen er laget av vegetabilsk garvet skinn fra storfe. Det er kun brukt naturlige oljer i bearbeiding av skinnet. Den semskede sålen gir naturlig anti-skli effekt.

Den myke tøffelen gjør at barnets fot kan bevege seg fritt og naturlig. Dette stimulerer stabilitet i ankelen og naturlig gange.

En fin gave til baby. Leveres i gaveeske.

Produkter i denne serien finnes også til barn og voksen.
Detaljer for ECO Min første tøffel (med hjerte)

Den naturfargede tøffelen leveres med hvitt snøre og vedlagt rosa og blått snøre. Slik kan man selv velge farge på skinnsnoren.
En fin gave til baby. Leveres i bomullspose med gavelapp.

Våre lester følger standard størrelser. Tøffelen vil ikke utvide seg i lengden ved bruk. Tabellen nedenfor oppgir tøffelens innvendige mål i cm, og kan brukes som en guide for hvilken størrelse du bør velge.
Under tabellen finner du en veiledning om hvordan du kan måle foten.

 StørrelseFotlengde (cm)
 Baby 6 mnd 11
 Baby 12 mnd12
Baby 15 mnd13

HVORDAN MÅLE FOTENS LENGDE:

1) Plasser et A4 papir på gulvet med den korte enden helt inntil en vegg.
2) Stå på arket med helen helt inntil veggen.
3) Bruk en blyant og marker det lengste punktet på foten.
4) Mål lengden fra merket til enden på papiret. Dette er din fotlengde fra hel til tå.
5) Sammenlign lengden med fotlengdemålene i tabellen, for å finne din anbefalte størrelse.


Tova

Norsk design og skandinavisk ulltradisjon. Naturlige råvarer og 100% nedbrytbart. Produksjonsteknikker fra midten av 1800-tallet. Og selvfølgelig rettferdig produsert. En gave fra Tova varmer og varer.

God bærekraftig handel!

ETISK HANDEL

Produksjonen til TOVA foregår i byen Darhan, i det nordlige Mongolia, mot grensen til Sibir. I dette området er det svært høy arbeidsledighet.

Tova legger vekt på at arbeiderne skal ha en anstendig lønn. Det betyr at de skal kunne leve av den, med ordinær arbeidstid. Lønningene blir justert i forhold til levekostnadene, noe som er viktig i et land med svært høy inflasjon.
For oss er det viktig at de ansatte har gode arbeidsforhold, sommer som vinter. De får servert gratis varm mat hver dag, og det er etablert velferdsordninger. Alle ansatte har trygdeforsikring (social insurance) og det kreves også av underleverandører.

Å ha arbeid utgjør en betydelig forskjell når gradestokken om vinteren kan krype under - 40°.
Da kan barna få utdanning og familien leve under trygge sosiale vilkår. “Bak produktene våre, er det folk.”