Reykjavik
    7058929097727 7058929097734 7058929097741

Reykjavik

fra BLÆST ÅLESUNDOLJEKLEDE AS

Kr 3270,-

Farge: Grønn

En feminin og elegant regnfrakk som puster. Vindtett (Breathable 8000gm/24hrs) og vanntett (8000 mm vannavstøtende). Alle Blæst jakkene kan vaskes i maskin på 30 grader (finvask). Bruk flytende vaskemiddel og ikke pulver da det ofte inneholder papir som kan skade membranet og tapen på jakkene. De kan også vaskes med flytende impregneringsmiddel, men dette behøves ikke ofte.

-Teipede, forseglede sømmer
-Oversized fasong
-Fôret/Vattert lining
-Justerbar hette
-Glidelås i front under flapp
-Maljer under ermet for ventilasjon
-Sidelommer med glidelås og trykknapper
-Skulderflapper
-Innerlomme
-Refleks
Blæst Rainwear

Norsk design på nett!

Blæst ByLillebøe er elegante, fargerike og røffe regntøykolleksjoner designet og utviklet av Lisbeth Lillebøe. Jakkene er fôret og utstyrt med hetter og refleks. Alle sømmer er forseglet for å holde vannet ute.

Kolleksjonene er høykvalitetsprodukter som er produsert i henhold til EU’s miljøkrav. Blæst regnjakker har stor suksess i Norge og i utlandet, og har mottatt prisen Merket for God Design fra Norges Design råd.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.