Kort skjørt grå

Kort skjørt grå

fra OLEANA

Kr 3650,-

Farge:

Det perfekte sommerskjørtet! 100% lin. Legg gir ekstra rom for bevegelse og en lett tulipanfasong gir en flatterende fasong. Skjulte lommer i sidesømmene er en bonus og gir ekstra komfort. En favoritt! Fôr: 100 % Acetate

Vask av plagg i vevd lin:

Vask plagget ditt for hånd eller på finvask i maskin på 30˚C. Bruk nøytralt vaskemiddel. Sentrifuger på svært lav hastighet, men bruk ikke tørketrommel. Stryk plagget. Vaske- og renseanvisning følger med plagget.
Detaljer for Kort skjørt grå

Størrelseguide

Modellen er 180cm høy og har på seg str. S.

Kroppsmål
XSSMLXLXXL
Livvidde687276829098
Hoftevidde9296100104110116

Oleana

Oleana er et famileselskap som ble stiftet i 1992 av Signe Aarhus, Hildegunn Møster og Kolbjørn Valestrand, med et mål om å skape nye arbeidsplasser innen tekstilindustrien i Norge. Norge har en lang og rik tradisjon innen tekstilproduksjon og mønstret strikk i ull. Det er viktig for Oleana å holde produksjonen i Norge for å ta vare på tradisjoner og kunnskap. De er opptatt av å kunne levere et produkt de har full konrtoll over, helt fra hvor de henter råmaterialer fra og gjennom hele produksjonsprosessen.

Folk over hele verden begynner å bli mer og mer bevisste på hva de kjøper. Vi kan ikke lengre akseptere de ydmykende omstendighetene mange kvinner og barn arbeider under for å produsere billige tekstiler. Oleanas materialvalg av ull, alpakka og silke er ikke bare den fineste kvalitet, men også bra miljømessige valg.

Hele Oleanas kolleksjon er produsert på sin egen fabrikk i Norge. Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.