Hansker green

Hansker green

fra Aalesund Protective Wear AS

Kr 399,-

Farge: Dark green

Hansker til regnfulle dager. Vannavvisende på grunn av sømmer er ikke tapet. Stoffet er vanntett med vannsøyle på 8000 mm

MEKANISK STRETCH
Været har vært en stor inspirasjonskilde i utviklingen av disse funksjonelle hanskene for regnværs dager. Stoffet er en veldig teknisk, men føles fortsatt veldig komfortabelt og lett.

Stoffet har 3 lag, hvor det midterste laget, polyuretan, er det laget som gjør plaggene vanntett. For å sikre optimale vanntetteegenskaper er alle sømmer er helt teipet.

Stoffet er også:
Pustende (8000/24 timer)
Vanntett (Vannsøyle 8000mm)
Vindtett
Vannavstøtende
Plaggene vil være vanntett etter maskinvask ved 30 °. Ikke bruk tøy mykner for å bevare plagget. Du trenger ikke å bruke impregnering spray.

BLÆST Rainwear ® er produsert i henhold til EUs miljø- og kvalitetsstandard, og til Øko-tec standard 100. Produksjon er kontrollert og godkjent av egne kvalitetskontrollører.
Æ Rainwear

Norsk design på nett!

For 15 år siden ble BLÆST Rainwear grunnlagt i Norge med en visjon om å lyse opp grå regnværsdager, med fargerikt regntøy og unikt design. I løpet av disse årene har kolleksjonene utviklet seg i ulike retninger.

Sammen med de som har verdsatt de fargerike plaggene og knyttet de til sine hjerter, går vi nå på en ny spennende reise. Med Æ Rainwear går vi tilbake til røttene og bygger kolleksjonene på enda flere farger og mønstre, basert på originaliteten og den lekne filosofien som en gang ble etablert. Den unike designen, den fargerike lekenheten og mønstrene blir tatt tilbake til opprinnelsen - med merket Æ Rainwear.

Alle våre jakker er produsert i henhold til OEKO-TEX Standard 100 Klasse II. Jakken er allsidig og behagelig å ha på og kan brukes
når som helst og hvor som helst, med eller uten regn.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.