Berlin poncho oliven

Berlin poncho oliven

fra BLÆST ÅLESUNDOLJEKLEDE AS

Kr 1999,-

Farge: Oliven
Størrelse: L

Det norske været var til stor inspirasjon under utviklingen av denne jakken. Passformen er oversized og gir plass til en tynn dunjakke eller strikk under. Jakken har glidelås hele veien ned og skrålommer i sidene. Vindtett Vannsøyle 8000 Tapede sømmer. Stor i strørrelsen. Vask 30 grader i maskin.

Blæst Rainwear

Norsk design på nett!

Æ rainware er elegante, fargerike og røffe regntøykolleksjoner designet og utviklet av Lisbeth Lillebøe. Jakkene er fôret og utstyrt med hetter og refleks. Alle sømmer er forseglet for å holde vannet ute.

Kolleksjonene er høykvalitetsprodukter som er produsert i henhold til EU’s miljøkrav. Blæst regnjakker har stor suksess i Norge og i utlandet, og har mottatt prisen Merket for God Design fra Norges Design råd.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.