Babybukse sømløs

Babybukse sømløs

fra Lillelam AS

Kr 449,-

Farge: Hvit

Nydelig babybukse med fot og vakert flettemønster. Buksa er strikket helt uten sømmer i den mykeste merinoull. Den passer med babyjakke sømløs, babylue sømløs og babypledd. Kan vaskes i maskin på 40 grader ullprogram. Buksa er strikket i 100% merinoull og kan maskinvaskes på 40° C ullvask. Kan være noe stor i størrelsen. (Varenummer: SS000504)

Detaljer for Babybukse sømløs

Behandling av ull
Se nøye på vaskesymbolet! Mange ullplagg kan kun vaskes på ekstra skånsom og kort vask. Det er viktig kun å bruke vaskemiddel for ull, dvs. PH-nøytralt vaskemiddel uten enzymer og blekemidler- for å bevare alle verdiene i den rene råvaren. Uegnede midler kan forårsake at fibrene går i oppløsning og det blir hull i plaggene. Plaggene må vaskes med like fargetoner. De må ikke ligge i bløt da det kan oppstå toving eller annen fiberskade.

Helst maskinvask
Maskinprogrammene er ofte mer skånsomme enn håndvask da temperaturen er nøyaktig regulert (med mindre man har en feiltemperering på maskinen), samt at sentrifugeringsprogrammet er tilpasset. Maskinvask skyller ut skyllevannet med rester av såpe og skitt, og sentrifugering gjør at plaggene tørkes fortere. Våte klær kan være gode forhold for bakterievekst gjennom restvannet, til tross for at ull er bakteriehemmende. Ved manuelt å vri opp klærne kan dimensjonene på plagget endres, det kan klemme og ”gnisse” ullfibrene så de mister glans og elastisitet, samt at de kan risikere å ikke tørke tilstrekkelig slik at de blir liggende våte. Plaggene bør ikke henges opp til tørk hvis de er våte og tunge da de kan miste fasongen. Hvis plaggene er sentrifugert kan de henges opp.
Best for ull av høy kvalitet er kun å fylle halve maskinen med tøy slik at fibrene ikke gnisser mot hverandre.

Lillelam

Barneklær på nett fra Lillelam!

Varme og myke barneklær i 100% merinoull fra Lillelam. Ull er gull! Pledd, kjoler, bukser, genser, lue og votter til barn.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.