Hefte Witre Design

Hefte Witre Design

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 95,-

Farge:
Størrelse:

Dette heftet er laget av Ida i samarbeid med Rauma Garn. For dere som ikke kjenner til Ida fra før, så lager hun strikkeoppskrifter under navnet Witre Design. Oppskriftene i dette heftet er til dame, og det er det hun ellers lager mest av og. Hun inspireres av stil og mote, og av hvordan hun kan ta bedre og mer bærekraftige valg når det kommer til egen klesgarderobe gjennom strikking.

Sammen med  Rauma har Ida utarbeidet 6 nye farger i Petunia og Pelini. Dette er to garntyper som hun har jobbet mye med tidligere. Begge kvalitetene passer til alle oppskriftene. Petunia med sin glans og fylde, og Pelini med sitt mer rustikke uttrykk og tørre følelse som er svært behagelig på varme sommerdager.

Klikk her for å bla i heftet. 

Dette mønsterheftet selges kun sammen med minimum 3 garnnøster. Garntype og farge er valgritt.

Rauma Ullvarefabrikk

Garn fra Rauma på nett hos Norsk Flid!

Rauma Ullvarefabrikk baserer produksjonen på norsk ull, og gjør hele produksjonsprosessen - fra ull til ferdig vare - i eget hus på Veblungsnes i Møre og Romsdal. Garn til håndstrikk og ferdigstrikk kan kjøpes hos Norsk Flid. Garntyper: finull, vamsegarn, lamull, plum mohair, mitu alpakka, puno, iris, baby panda, 3-tråds strikkegarn. Ferdigstrikk fra Rauma: Marius, Setesdal, Varde, Islender -og Fana genser. Stort utvalg av mønster og oppskrifter!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.