Hefte Pelini dame, vår 19

Hefte Pelini dame, vår 19

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 88,-

Farge:
Størrelse:

I dette heftet finner du oppskrifter på deilige sommerplagg i Pelini. Her finner du plagg som passer på varme sommerdager og til svale kvelder. Pelini består av 50% lin og 50% pima bomull, en kombinasjon som gir plaggene både linets svale og tørre følelse og bomullens mykhet. Velkommen sommer

Klikk her for å bla i heftet.

Dette mønsterheftet selges kun sammen med minimum 3 garnnøster. Garntype og farge er valgritt.

Detaljer for Hefte Pelini dame, vår 19


Rauma Ullvarefabrikk

Garn fra Rauma på nett hos Norsk Flid!

Rauma Ullvarefabrikk baserer produksjonen på norsk ull, og gjør hele produksjonsprosessen - fra ull til ferdig vare - i eget hus på Veblungsnes i Møre og Romsdal. Garn til håndstrikk og ferdigstrikk kan kjøpes hos Norsk Flid. Garntyper: finull, vamsegarn, lamull, plum mohair, mitu alpakka, puno, iris, baby panda, 3-tråds strikkegarn. Ferdigstrikk fra Rauma: Marius, Setesdal, Varde, Islender -og Fana genser. Stort utvalg av mønster og oppskrifter!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.