Hefte Mitu barn nr. 331

Hefte Mitu barn nr. 331

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 95,-

Farge:
Størrelse:

Her kommer en kolleksjon til glade lekne barn! Forskere i farta, rockete akrobater og små detektiver holder seg varme med fine plagg i Mitu. Garnet Mitu er en blanding av ull og alpakka. Det er en stor favoritt blant barna siden det er mykt og behagelig å ha på.

 Garnet er også slitesterkt, noe som er viktig for at et yndlingsplagg skal vare så lenge som mulig. Perfekt til aktive barn! Her finner du deilige basisplagg med god fasong i enkle strukturer. Alle oppskrifter finnes fra 2 til 12 år.

Klikk her for å bla i heftet

Dette mønsterheftet selges kun sammen med minimum 3 garnnøster. Garntype og farge er valgritt.

 

Rauma Ullvarefabrikk

Garn fra Rauma på nett hos Norsk Flid!

Rauma Ullvarefabrikk baserer produksjonen på norsk ull, og gjør hele produksjonsprosessen - fra ull til ferdig vare - i eget hus på Veblungsnes i Møre og Romsdal. Garn til håndstrikk og ferdigstrikk kan kjøpes hos Norsk Flid. Garntyper: finull, vamsegarn, lamull, plum mohair, mitu alpakka, puno, iris, baby panda, 3-tråds strikkegarn. Ferdigstrikk fra Rauma: Marius, Setesdal, Varde, Islender -og Fana genser. Stort utvalg av mønster og oppskrifter!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.