Hefte Gutten og Strikkemor

Hefte Gutten og Strikkemor

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 95,-

Farge:
Størrelse:

Kolleksjonen i dette heftet er et samarbeid med den flinke strikkedesigneren, Guttenogstrikkemor. Pia, designeren bak merket Guttenogstrikkemor, har designet kolleksjonen i sine helt egne delikate farger. Hun har plukket seg ut de superaktuelle fargene Mørk terrakotta, Høstfersken og Vanilje.

Fargene er limited edition og finnes i alpakkakvalitetene Alpaca Silk og Puno Petit. Her er det mange hverdagsfavoritter! Sitat fra Pia: “Denne kolleksjonen er inspirert av 70 tallet både i farger og snitt, og navnet på plaggene er av ikoniske damer jeg digger fra den tiden! I
tillegg ønsket jeg å lage en deilig kolleksjon på tykke pinner som glir rett inn i basis garderoben. Jeg er stor tilhenger av kule hverdagsplagg som også er komfortable! Fargepaletten er inspirert av de vakre fargene som høsten bringer med seg, med et snev av 70 tallet i seg. Med Puno Petit og Alpaca Silk så kan man både ha vakre plagg som også er myke og varme mot kroppen! ” Følg Guttenogstrikkemor på Instagram! 

Klikk her for å se alle de fine gensrene og strikkejakkene

Dette mønsterheftet selges kun sammen med minimum 3 garnnøster. Garntype og farge er valgritt.

Rauma Ullvarefabrikk

Garn fra Rauma på nett hos Norsk Flid!

Rauma Ullvarefabrikk baserer produksjonen på norsk ull, og gjør hele produksjonsprosessen - fra ull til ferdig vare - i eget hus på Veblungsnes i Møre og Romsdal. Garn til håndstrikk og ferdigstrikk kan kjøpes hos Norsk Flid. Garntyper: finull, vamsegarn, lamull, plum mohair, mitu alpakka, puno, iris, baby panda, 3-tråds strikkegarn. Ferdigstrikk fra Rauma: Marius, Setesdal, Varde, Islender -og Fana genser. Stort utvalg av mønster og oppskrifter!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.