Stavanger

Stavanger Husflid

Velkommen til Husfliden Stavanger

Midt i Stavanger sentrum finner du oss. Hovedproduktet vårt er Husflidens Rogalandsbunad til dame og herre. Vi har vært tradisjonsbærere og kunnskapsformidlere i 130 år. Vi er opptatt av å ta vare på tradisjoner, kultur og kunnskap i Norge, derfor har vi systue på huset der vi driver med bunadsøm, vi er godkjent som opplæringsbedrift i bunadtilvirkerfaget, vi er opptatt av bærekraft og miljø, vi foretrekker norskproduserte stoffer til bunaden vår, vi er opptatt av tradisjon og kultur, men og av design og egenart. Vi har dyktige, kunnskapsrike ansatte som står klar til å hjelpe deg.

Sett sammen din egen Rogalandsbunad på nett

NÅ KAN DU med enkle steg sette sammen din egen Rogalandsbunad fra Husfliden Stavanger. Du kan velge sterke eller svake farger på broderiene, velge ulik farge og materiale til vestene. Og skjorten, skal den være i bleket eller ubleket lin?

Når du har valgt din drømmebunad kan du kjøpe broderipakke eller materialpakke fra vår nettbutikk. Eller hvis du ønsker en fiks ferdig bunad kan vi sy den for deg.  

Ønsker du hjelp kan du melde deg på broderi eller sykurs hos oss.

Klikk her for å starte

Ønsker du å brodere Rogalandsbunaden din selv?

Kunne du tenke deg å brodere hele, eller deler av din kommende bunad selv?

Klikk her for å sette sammen broderipakke selv

Se våre bunader

Bilde av Rogalandsbunad herre

Rogalandsbunad herre

Bilde av Rogalandsbunad dame

Rogalandsbunad dame

130 års jubileum

LANG TRADISJON SOM SENTRUMSBUTIKK Stavanger Husflidsforening ble stiftet i 1888, med formål om å fremme husfliden i distriktet. Utsalget åpnet i 1889.

Husfliden Stavanger skal feire 130 års jubileum i 2020, og vi er stolte av å være en av byens eldste butikker! Vi har utvidet bunadsavdelingen vår - og i den forbindelse hadde vi nyåpning i februar✨ 

Systua vår

I vår butikk kan du også bestille alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt. Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig service og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Dersom du ønsker å sy din egen Rogalandsbunad, tilbyr vi god veiledning på systua vår. Vi syr bunadene i 2. etg over butikken i Kirkegata. 

 

Sølv til bunaden

Vi har alt du trenger av sølv til Rogalandabunaden, både i blank og oksidert versjon. 

Kom innom oss i Kirkegata for en titt!