Den Orginale Norsk Flid Barnebunad. Sydd for å vare i generasjoner
Bilde av Norsk Flid Barnebunad

Norsk Flid Barnebunad

norsk flid barnebunad

Butikkene våre har mange ulike barnebunader og i tillegg har vi utviklet vår egen barnebunad for Norsk Flid Husfliden. Denne er inspirert av empirestilen.

Norsk Flid Husfliden har en lang og stolt bunadshistorie og er, gjennom sine 28 butikker, størst i Norge på bunad og bunadstilbehør. Det er ikke ofte det kommer nye bunader. Men bunadskomitéen i Norsk Flid Husfliden har for noen år siden designet en barnebunad som er inspirert av empirestilen, en klesmote fra 1795 – 1825.

Det har i markedet vært et stort tilbud av enkle bunader for barn i varierende kvalitet. Vi har hatt et ønske om å utvikle en bunad med god passform og i solide materialer som er inspirert av en tidsperiode. Dette behovet regner vi med å dekke med vår nye, vakre barnebunad.

Bunaden er tilgjengelig i størrelser fra 2 – 12 år til jenter og gutter. Dette blir et supplement til de lokale barnebunadene som har geografisk tilknytning som føres av våre butikker. Bunaden er laget med Justeringsmuligheter slik at barnet kan bruke den over flere år. Den koster fra kr. 3850,- til  kr. 4780,- alt etter hvilken størrelse man velger.

Kontakt din nærmeste Norsk Flid Husfliden butikk dersom du ønsker denne bunaden.