Strikketid - nyheter fra Du Store Alpakka

Strikketid - nyheter fra Du Store Alpakka

STRIKKETID - NYHETER FRA Du store alpakka 

 

For dere som liker alpakkaull, har vi nylig fått to nye garntyper fra Du Store Alpakka (DSA). 

 

Alpakka Tweed består av 50% alpakka, 30% merinoull og 20% donegal (tweed etter gamle irske tradisjoner). Garnet har et klassisk, rustikt preg, men er likevel mykt og deilig. Dette kommer i 12 fint avstemte, kjølige og varme toner, og strikkes på pinne nr. 5.

 

Alpakka Fur er den andre nyheten fra DSA. Dette er et deilig mykt pelsgarn i 59% alpakka og 41% merinoull. Tenk, pelsgarn i rene naturfibre! Pelsgarnet kommer i syv dype farger pluss naturhvitt. Dette blir flott i hele plagg, men kan også strikkes sammen med andre garntyper. Strikkes på pinne nr. 8.

 

Til begge disse to garntypene har DSA laget et flott hefte med oppskrifter som passer til hele familien.

 

Kom og se i vår flotte garnavdeling!

Strikketid - nyheter til baby - fra Rauma

Nyhet

strikketid - nyheter til baby - fra rauma

 

Som du nok allerede vet, får du flott kvalitetsgarn fra Rauma/PT hos oss i Norsk Flid Husfliden Arendal.

 

 Har du småtroll å strikke til? -Nå har vi  altså fått nye, flotte oppskriftshefter til baby fra Rauma!

 

Det ene, er Baby design nr. 26, med tradisjonelle norske mønstre til baby strikket i Baby Panda. Baby Panda består av 100% merinoull.

 

Det andre, er Baby design nr. 25, noe vi er spesielt begeistret for. Kjempefine oppkrifter for 100% norsk kamull-garn.

 

Kortreist er miljøvennlig!

Bunad til barna

Ny barnebunad!

barnebunad I SKUDDET

For deg som ønsker å gi barnet ditt en flott bunad, som gjerne kan gå i arv, har vi i Arendal flere gode valgalternativer for deg!

Ønsker du Åmlibunad, syr vi denne til både gutt og jente etter mål. Barnebunad til gutt og jente er i skuddet som aldri før. Bunaden er utviklet i tråd med våre stolte bunadstradisjoner og er inspirert av empirestilen, en klesmote fra 1795 - 1825. Velkommen til gode råd og veiledning hos oss i Norsk Flid i Tollbodgaten 2, Arendal.


Fantasibunadene til gutt og jente er noe rimeligere, og finnes på lager i størrelsene 2-12 år.

Bunaden er laget med justeringsmuligheter slik at barnet kan bruke den over flere år. Dette blir et flott supplement til vår lokale Åmlibunad.

Du finner den hos oss og de øvrige Norsk Flid Husfliden-butikkene landet rundt. Vær kresen når du kjøper bunad til barna, de fortjener som oss voksne å få en bunad som er velsittende og velsydd.

 

For flere bilder og mer informasjon sjekk vår blogg Madeinnorwaynow.

Bildene av den nye barnebunaden er fra bunadboken Scandinavian Folklore vol II, av Laila Duran. Ta en titt på de flotte bunadene: www.scandinavianfolklore.com.