Velkommen til Husfliden Lillehammer!

 

Bunadbutikken i Storgata 47 er blant de aller største i landet. Her finner du alle bunadene som tilbys gjennom Norsk Flid Husfliden - kjeden vi er medlem av. Utvalget av bunader fra Gudbrandsdalen er i seg selv stort, både av de meste kjente og populære broderte bunadene og de nylig rekonstruerte - autentiske 17- og 1800-talls folkedrakter. Og selvsagt har vi også bunader for barn. 

 

Men butikken er så mye mer enn bunader.  Det er en garnbutikk med et utvalg og en erfaring og kompetanse som du knapt finner maken til. Det betyr at vi kan tilby det meste av råvarer, mønstre og veiledning innen håndarbeid og garn.

 

 Og så er det en gavebutikk med et meget bredt sortiment - også klær til den bevisste og kresne kvinnen.  Utvalget forandrer seg selvsagt i takt med trendene, men vi legger vekt på norske tradisjoner i vareutvalget.

 

 Er du ute for å orientere deg om Husfliden Lillehammer sitt tilbud, så fortsett å kikke og klikke på denne hjemmesiden.  Du finner også faner som gir deg direkte tilgang til kjedens spennende blogg MadeinNorwayNow.no, strikkeforumet Strikkorama og vår egen Facebookside.