NORSK FLID HUSFLIDEN Levanger

Levanger

Vi har spesialisert oss på bunader fra Nord-Trøndelag, og leverer disse gjennom alle Norsk Flid Husflidens 31 butikker.

I vår bunadbutikk kan du også kjøpe alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt. Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig sørvis og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Bunader - sydd for våre generasjoner

KOm tettere på våre bunader

Kom gjerne innom vår butikk og systue i Håkon den Godes gt 13.
Vi hjelper deg gjerne med prøving og gir deg gode tips og råd.

Velkommen!

Våre lokale bunader

Bilde av Trønderbunad med røtter i Ålen

Trønderbunad med røtter i Ålen

Bilde av Hverdagsbunad jente

Hverdagsbunad jente

Bilde av Blå trønderbunad

Blå trønderbunad

Bilde av Rød Trønderbunad

Rød Trønderbunad

Bilde av Grønn Trønderbunad

Grønn Trønderbunad

Bilde av Fosenbunad

Fosenbunad

Nyheter

Bilde av Levanger

Strikketagging i Levanger

Midt i gågaten i Levanger ligger Norsk Flid Husfliden Levanger. De pynter virkelig opp gaten og fasaden – og det aller meste er strikket. For her har garn og strikking ingen grenser. Nytt av året er strikkede paraplyer – men mange andre klassikere står også framme og lyser opp gata.

Det er ikke akkurat noen hemmelighet at Norsk Flid Husfliden Levanger driver med strikketagging. Den vakre sykkelen med bamse har allerede rullet å bli en liten klassiker etter at den ble vist i en Norge Rundt Reportasje på TV. 

 

Se artikkelen om Levanger her!

Bilde av Levanger

ny barnebunad lanseres!

 

I disse dager lanseres en ny barnebunad. Den er utviklet av Norsk Flid Husfliden og er inspirert av empirestilen.

Norsk Flid Husfliden har en lang og stolt bunadshistorie og er, gjennom sine 29 butikker, størst i Norge på bunad og bunadstilbehør. Det er ikke ofte det kommer nye bunader. Men nå har bunadskomitéen i Norsk Flid Husfliden designet en barnebunad som er inspirert av empirestilen, en klesmote fra 1795 – 1825.

Det har i markedet vært et stort tilbud av enkle bunader for barn i varierende kvalitet. Vi har hatt et ønske om å utvikle en bunad med god passform og i solide materialer som er inspirert av en tidsperiode. Dette behovet regner vi med å dekke med vår nye, vakre barnebunad.

Bunaden blir tilgjengelig i størrelser fra 2 – 12 år til jenter og gutter. Dette blir et supplement til de lokale barnebunadene som har geografisk tilknytning som føres av våre butikker. Bunaden er laget med Justeringsmuligheter slik at barnet kan bruke den over flere år.

Vil du vite mer, kanskje kjøpe den selv før 17. mai? Kontakt din lokale Norsk Flid Husfliden butikk.

Se flere bilder her!

 

Bilde av Levanger

Nye regnfrakker

Vårens nyheter fra Bylillebøe har nå kommet til butikken!

Blæst Bylillebøe er elegante, fargerike og røffe regntøykolleksjoner designet og utviklet av Lisbeth Lillebøe. Jakkene er utstyrt med hetter og refleks. Alle sømmer er sveiset for å holde vannet ute. Kolleksjonene er høykvalitetsprodukter som er produsert i henhold til EU's miljøkrav. Blæst regnjakker har mottatt Norges Designråds utmerkelse - Merket for God Design.

Med Blæst regnfrakker er du pent kledd selv i styrtende regnvær.

Se bilder av flere modeller her.

Bilde av Levanger

Nyheter våren 2012

Flott ring i tinn fra Hillestad, design av Anna Berthelsen.

 

Kr. 370,-

Inspirasjon fra vår nettbutikk

Besøk vår nettbutikk her ››